Overzicht Maaltijden

24 januari:            Rijst met goulash – toetje

31 januari:            Erwtensoep – roggebrood met spek – toetje

7 februari:             Lasagne – toetje

21 februari:           Boerenkool met worst en spek – toetje

28 februari:            Hutspot met hachee – toetje

7 maart:                 Bruine bonensoep met stokbrood – toetje

21 maart:                Gekookte aardappelen – bietjes – runderworst – toetje

28 maart:                Nasi met saté – atjar – kroepoek

2 mei:                     Gekookte aardappelen – spinazie – karbonade – toetje

16 mei:                    Aardappelpuree – doperwten en wortelen – gebakken vis – toetje

23 mei:                    Bami – kip met saus – toetje

6 juni:                     Andijviestamppot – slavink – toetje

13 juni:                   Gekookte aardappelen – witlofsalade – bal gehakt – toetje

27 juni:                   Saladebuffet